Hem / Value betting

Value betting

Vad är Value betting?

Om man singlar slant så är det 50% chans för att man får krona eller klave. Om du hade fått 2.0 i odds att lägga på krona eller klave så hade man slutat plus minus noll efter ett oändligt antal kasst. Men om du skulle få 2.1 i odds på klave och 2.0 i odds på krona så finns det helt plötsligt ett värde i att satsa på Klave. Det är grunden till value betting. Att leta värde i olika marknader så man kan gå plus i längden.Trots att du har oddsen på din sida så kommer du ha positiva swingar under en viss period och negativa under andra.

Förväntad Avkastning

Rebelbetting beta test har placerat 12000 bets på olika sajter och resultatet har varit en månads avkastning på 14%. Om man jämför med aktiehandel så är en bra avkastning 14% per år.

Hur hittar man dessa matcher

Rebelbetting har gett ut ett Value betting program som letar bland 100-tal olika spelsidor och anpassar sig hela tiden till oddsförändringar. Denna anpassning sker varje minut, vilket lägger fram det det mest optimala oddset för dig. Här är det fördelaktigt att ha flera konton på flera olika spelsidor för att kunna ta till vara på dom absolut bästa oddsen. I bonus-listan har vi tagit fram dom spelsidorna som vi tycker är absolut bäst just nu. Vi rekommenderar att öppna ett konto på varje sajt för att få ut maximalt värde ur din betting.

Bankroll management

Storlek på bankroll är individuellt för alla. För att se den potentiella avkastningen på din bankroll kan du använda Rebelbettings smarta kalkylator. Följ denna länk för att komma dit.

Om man är ny inom betting så ska man ändå vara medveten att det här sättet kommer skapa svängningar jämfört med om man arbitrage bettar. Det är otroligt viktigt att hitta sin egen bankroll och vad man ska placera för storlek på bets innan man börjar. Man ska inte räkna på en vinstavkastning på 10 eller 20 bets utan 100-tals eller 1000-tals bet för den intressanta avkastningen.

Att ladda ner Rebelbetting är helt gratis men att prenumera kostar 49€ i månaden.

Har ni några frågor eller funderingar hur detta fungerar så hör gärna av sig till oss så ska vi hjälpa till!