Hem / Spelbolag / Netbet

Netbet

NETBET RECENSION

Netbet grundades så sent som 2014 men har sedan dess gjort ett namn för sig själva genom bra odds på ett bra utbud utav marknader. De är främst inriktade på odds där de erbjuder sina nya och befintliga spelare en drös av bra kampanjer. Men för dig som även vill spela på casino eller poker finns den möjligheten också. När man spelar på Netbet så får man en känsla av struktur och tydlighet. De har en grym plattform som är lätt att navigera vid samt en sökfunktion som skall göra det enkelt för dig att hitta det du letar efter.

Om du stöter på några problem under din tid hos Netbet så har dem en hjälpsam kundservice som kan nås på telefon, via ett kontaktformulär eller på en live chatt. De är alltid trevliga och det märks att dom värnar om dig som spelare. De har även en mängd olika betalningsmetoder som du kan välja mellan. Samt att de sällan strular vid insättningar eller uttag av dina vinster.

BONUSAR

I dagsläget erbjuder Netbet enbart en välkomstbonus på odds som är på 50% upp till 500 kronor. Men trots det så har de en mängd olika erbjudanden som uppdateras frekvent för att få dig som spelare att bli en vinnare!

ODDSBONUS ÖVRIGA ERBJUDANDEN

ODDSBONUS

Netbet erbjuder idag sina nya spelare en oddsbonus på 50% upp till 500 kronor som är till för dig som vill starta som en vinnare. För att maxa ditt välkomsterbjudande och hämta ut din bonus behöver du bara följa dessa enkla steg:

  1. Registrera dig
  2. Skriv in bonuskoden WELCOME50 och gör en insättning
  3. Få din bonus

De har även en utav de lägsta omsättningskraven på marknaden till bara 6 gånger insättning och bonusbeloppet till ett minimumodds på 1.6. Detta ger dig som spelare bra möjligheter att snabbt bli en vinnare!

Spelbolag www.netbet.com
Bonus 50% upp till 500 SEK
Bonuskod WELCOME50
Omsättningskrav 6 gånger bonus & insättningsbeloppet
Minimum odds 1.6
Insättningsalternativ Alla insättningsmetoder förutom Nettler & Skrill
Tid 60 dagar att omsätta bonus

ÖVRIGA ERBJUDANDEN

Netbet erbjuder även sina nya och äldre kunder en gäng andra erbjudanden. Dessa uppdateras relativt frekvent och kan vara allt från ett freebet eller boostade odds. Klicka på denna länk för att se dom!

BETTING PÅ NETBET

Netbet har en utav de tydligaste sidorna där ute som gör det enkelt för dig som ny och erfaren spelare att hitta det du vill spela på. De ger bra odds på de flesta av sina marknader och sporter där de även erbjuder ett stort utbud. Om du har valt att aktivera din bonus så bör du tänka på att marknader som över/under och handikapp inte räknas mot omsättningskravet. De har även riktigt bra odds på baseboll men tänk då på att pitchers namn står med vilket innebär att han måste starta i matchen för att spelet ska räknas.

Har du svårt att bestämma dig vad du vill spela på, eller söker du vägledning hur man bettar på rätt sätt? Läs då våran bettingskola för inspiration!

BETTA NU

OM NETBET

Netbet grundades 2014 och har sedan dess brutit sig in på den globala online gambling marknaden. De erhåller licenser på Malta och Curacao vilket ger oss som spelare förtroende.

REGELR OCH VILLKOR

För att få fullständiga regler och villkor angående Netbet olika bonusar så rekommenderar vi att ni följer denna länk för sport och denna länk för alla övriga erbjudanden.

NETBET I PROCENT

Oddsmarknader - 94%
Bonuserbjudande - 76%
Spelupplevelse - 87%
Kundservice - 82%
Betalningsmetoder - 93%

86%

Total

Vi baserar våra omdömen på egen erfarenhet.

User Rating: 3.93 ( 2 votes)

Kolla också

fotbolls-fan

Speltips v50

Veckans matcher v50 -2019Förra veckans vinst var på 60%. Engelska Championship Tisdag Bristol City-Millwall 1 …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *