Hem / NFL / Conference finaler i NFL

Conference finaler i NFL

Det är dags för conference finaler!

Conference finalerna är på gång att gå av stapeln i helgen och det är två riktiga höjdar matcher. I båda conferanserna så är det 1 och 2 under ordninarie säsong som levererar även i slutspelet. För att se hur det har gått tidigare i säsongen så kan du följa denna länk

I första matchen är det Chiefs-Patriots. Matchen spelas på Chiefs hemmaplan och det kommer med störst sannolikhet bli kallt väder, men det är också något båda lagen är vana vid. Enligt oddsen är Chiefs klara favoriter men skulle vilja säga att detta är en 50/50 match där båda lagen imponerade stort i divisionfinalen senast. Sen pratas det också om att Brady ska lägga av efter denna säsongen så skulle inte våga räkna bort honom i dessa lägen. Odds värdet tycker vi ligger på Patriots, se vilket spelbolag du ska använda genom att klicka här!

I andra matchen står det mellan Saints-Rams som spelas i New Orleans. Detta är också en 50/50 match. Rams imponerade mer i sin divisionfinal än vad Saints gjorde. New Orleans fick slita sig till sin vinst.

Brees har aldrig blivit vald till MVP och det pratas om att detta ska bli hans år. Så en del favoritskap ska nog ligga på Saints på söndag.

Om Emil

Kolla också

Speltips- Ravens vs Packers

Det är snart dags för NFL att dra igång. Tagga till genom att se preseason matchen mellan Baltimore Ravens och Green Bay Packers, läs speltipset på sportsbonusar.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *