Hem / Asiatiskt handikapp

Asiatiskt handikapp

Asiatiskt handikapp

När man får koll på hur Asiatiskt handikapp fungerar så kommer man förstå att det kan vara otroligt många fördelar med att betta på detta sättet. Här under förklarar vi vad dom olika beteckningarna i Asiatiskt handikapp betyder. Kan man minimera sina förluster och säkra upp vissa bet så har man mycket vunnit redan där om man ser i det långa loppet. Det fina med Asiatiskt handikapp är också att det brukar av någon anledning alltid vara 5–10% högre odds jämfört att man hade spelat på exakt samma sak fat man hade satsat på dubbelchans eller liknande.

0 :

Betyder att satsar du på ena laget 0 och dom vinner så vinner du men blir matchen oavgjort så får du hela din insats tillbaka.

-0.25 :

Om laget du har spelat på vinner så vinner du men spelar dom oavgjort så får du halva insatsen tillbaka. 

-0.5 :

Vinner ditt lag så vinner du och förlorar dom så förlorar du och detta är egentligen exakt samma sak som att spela på 1/X/2.

-0.75 :

Vinner ditt lag med ett mål får du en vinst på halva din summa och vinner dom med två mål så vinner du den fulla summan av ditt bet.

-1 :

Vinner ditt lag med ett mål så får du tillbaka din insats men vinner ditt lag med mer än ett mål så vinner ditt bet.

-1.25 :

Ditt bet vinner om ditt lag vinner med 2 eller fler mål, skulle dom bara vinna med ett mål så får du tillbaka hälften av din insats.

-1.5 :

För att ditt bet ska bli vinst här så behöver ditt lag vinna med 2 mål eller fler.

-1.75 :

Vinner ditt lag med 2 mål så du en vinst av halva ditt bet och skulle dom vinna med 3 mål så får du full utbetalning av ditt bet.

-2 :

Vinner ditt lag med 2 mål så får du tillbaka din insats och vinner dom med 3 mål så vinner ditt bet.

-2.25 :

Ditt bet vinner om ditt lag vinner med 3 mål eller fler och skulle dom vinna med 2 mål så får halva din insats tillbaka.

-2.5 :

Ditt bet vinner om ditt lag vinner med 3 mål eller fler annars förlorar ditt bet.

-2.75 :

Om ditt lag vinner med 3 mål så vinner du på halva din insats och skulle dom vinna med 4 eller fler mål så får du full utbetalning av ditt bet.

-3 :

Vinner ditt lag med 3 mål får du insatsen tillbaka och vinner dom med 4 eller fler mål så vinner ditt bet.

Såhär fungerar ditt + handicap. Vinner ditt lag så får du alltid vinst på + handicap. 

+0.25 :

Om ditt lag vinner matchen så får du full utbetalning av ditt bet och skulle det bli oavgjort så får du en halverad vinst på ditt bet.

+0.5 :

Skulle ditt lag vinna så vinner ditt bet och skulle det bli oavgjort så vinner ditt bet också. Detta handicapet är exakt samma sak som att spela på x1, x2 eller dubbelchans.

+0.75 :

Blir det oavgjort så vinner ditt bet. Förlorar ditt bet med 1 mål så får du halva din insats tillbaka.

+1 :

Förlorar ditt lag med 1 mål så får du tillbaka din insats men vinner dom eller spelar oavgjort så vinner ditt bet.

+1.25 :

Om ditt lag förlorar med 1 mål så får du en halverad vinst på ditt bet men skulle dom spela oavgjort eller vinner så får du full vinst på ditt bet.

+1.5 :

Om ditt lag förlorar med 2 mål eller fler så förlorar ditt bet men alla andra utvägar av matchen så vinner ditt bet.

+1.75 :

Om ditt lag förlorar med 2 mål så får du tillbaka halva din insats och skulle dom förlora med 3 mål eller mer så förlorar ditt bet men alla andra utvägar så vinner ditt bet.

+2 :

Förlorar ditt lag med 2 mål så får du tillbaka din insats men förlorar dom med 3 mål så förlorar ditt bet men alla andra utvägar vinner ditt bet.

+2.25 :

Om ditt lag förlorar med 2 mål så får du en halverad vinst och skulle dom förlorarna med 3 mål så förlorar ditt bet men alla andra utvägar av matchen så vinner ditt bet.

+2.5 :

Förlorar ditt lag med 3 eller fler mål så förlorar ditt bet men alla andra utvägar av matchen ger ditt bet en vinst.

+2.75 :

Skulle ditt lag förlora med tre mål så får du halva din insats tillbaka men skulle dom förlora med 4 mål eller fler så förlorar ditt bet. Alla andra utvägar av matchen gör att ditt bet vinner.

+3 :

Skulle ditt lag förlora med 3 mål så får du tillbaka din insats och skulle dom förlora med 4 mål så förlorar ditt bet men alla andra utvägar av matchen så vinner ditt bet.

Se också till att läsa på om de övriga spelsätten som finns. Följ denna länk!